• Ik ontvang graag de nieuwsbrief!

    Stuur de nieuwsbrief naar:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Neem contact op

Maak kennis met je mobiliteitsmakelaar

Regio West-Overijssel

Arnold Helfrich

06 2535 7227

Regio Twente

Raymond Rutten

06 2557 8096

Toogethr biedt slimme technologie voor carpoolen en parkeren aan. Zij koppelen via algoritmes reizende collega’s aan elkaar en zorgt dat ze gemakkelijk kunnen parkeren. Carpoolen is simpelweg aantrekkelijk voor mensen, omdat medewerkers gratis kunnen parkeren. Door samen rijden te stimuleren zorgt Toogethr ervoor dat de parkeerdruk vermindert, de bereikbaarheid verbetert en het woon-werkverkeer verduurzaamt in Overijssel.

Daarnaast zorgt deze carpoolapp dagelijks voor spitsmijdingen en voor CO2 reductie. Dit tonen zij aan in hun effectrapportages. Daarom is voor de ontwikkeling van de carpoolapp Toogethr een vergoeding uit de subsidieregeling gerealiseerd.

Voorbeelden uit de praktijk

MST heeft gekozen voor de inzet van carpoolapp Toogethr. Al met al zijn er bij het ziekenhuis zo’n 500 carpool badges in omloop. Deze zijn 1 jaar geldig. Bovendien krijgen forenzen bij Medisch Spectrum Twente een gratis parkeerplek in de parkeergarage als ze carpoolend naar het werk reizen. Een bijzonder privilege, omdat alle andere parkeerders bij MST moeten betalen voor hun parkeerplek.

Recentelijk heeft Toogethr bijvoorbeeld zuivelbedrijf Danone geholpen bij de oplossing van het mobiliteitsvraagstuk voor haar personeel nadat het mondiale hoofdkantoor met 1800 medewerkers verhuisde van Schiphol naar Hoofddorp. De nieuwe locatie heeft 180 parkeerplaatsen, terwijl de vorige locatie meer dan 350 parkeerplaatsen had. Toogethr zorgde voor een oplossing met ridesharing, parking en shuttlebussen.

Glimlachende vrouw is haar fiets op slot aan het doen
  • Tip je werkgever

  • Ik kwam dit tegen op OverijsselOnderweg!
  • denkt graag mee over mobiliteit.

Benieuwd hoe jij kunt bijdragen aan duurzame mobiliteit?

Neem direct contact op met één van onze mobiliteitsmakelaars en ontvang onafhankelijk, persoonlijk advies op maat.

Foto van een brug tijdens zonsondergang

Regio West-Overijssel

Arnold Helfrich

06 2535 7227

a.helfrich@overijssel.nl

Regio Twente

Raymond Rutten

06 2557 8096

r.rutten@overijssel.nl