• Ik ontvang graag de nieuwsbrief!

    Stuur de nieuwsbrief naar:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Neem contact op

Maak kennis met je mobiliteitsmakelaar

Regio West-Overijssel

Arnold Helfrich

06 2535 7227

Regio Twente

Raymond Rutten

06 2557 8096

Wil de beste thuiswerkgever opstaan? In het afgelopen jaar hebben we gezien hoe innovatief werkgevers samenwerken met werknemers om zoveel mogelijk thuis te werken. In deze zesde editie van het e-zine Werken aan Duurzame Mobiliteit zien we sommige van die slimme oplossingen weer terug. Tegelijkertijd laten we ook zien hoe u als werkgever duurzame alternatieven voor vervoer kunt stimuleren als werknemers wel op pad moeten.

De beste thuiswerkgever volgens ZoWerktHet.nl

U leest een interview met Breikers, een van de platformen achter ZoWerktHet.nl over de award voor de beste (thuis)werkgever van het jaar en het nut van deze campagne, waar ongeveer 4.000 nominaties voor binnenkwamen. Maar ook met twee genomineerden; de Gemeente Leeuwarden en Fynch Mobility. De eerste maakt plannen voor een toekomst waar thuis gewerkt wordt en het kantoor bedoeld is voor ontmoetingen, de tweede ontwikkelt een app waarin werknemers zien welke duurzame vervoermiddelen ze tot hun beschikking hebben.

Niet reizen, of schoon op pad

Ook interessant zijn de acties van de Radboud Universiteit en haar fietsmissie, of de klusmannen en -vrouwen van Heijmans die op een fiets of elektrische scooter van klus naar klus gaan. De artikelen in dit e-zine laten zien dat een goed afwegingskader belangrijk is om te beslissen of werknemers wel echt op pad moeten en dat er duurzame alternatieven zijn als ze toch de deur uit moeten gaan.

Hulp van ervaringsdeskundigen

Kortom; het e-zine staat vol met praktijkverhalen, tips en handvatten van ervaringsdeskundigen. Daarom hebben we de beste praktijktips uit de afgelopen vijf edities opgesomd in dit e-zine. Daarnaast laten we – net als in editie #5 – zien welk regionaal werkgeversnetwerk uw organisatie verder kan helpen bij het inrichten van een duurzaam mobiliteitsbeleid.

 

Glimlachende vrouw is haar fiets op slot aan het doen
  • Tip je werkgever

  • Ik kwam dit tegen op OverijsselOnderweg!
  • denkt graag mee over mobiliteit.

Benieuwd hoe jij kunt bijdragen aan duurzame mobiliteit?

Neem direct contact op met één van onze mobiliteitsmakelaars en ontvang onafhankelijk, persoonlijk advies op maat.

Foto van een brug tijdens zonsondergang

Regio West-Overijssel

Arnold Helfrich

06 2535 7227

a.helfrich@overijssel.nl

Regio Twente

Raymond Rutten

06 2557 8096

r.rutten@overijssel.nl