• Ik ontvang graag de nieuwsbrief!

    Stuur de nieuwsbrief naar:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Neem contact op

Maak kennis met je mobiliteitsmakelaar

Regio West-Overijssel

Arnold Helfrich

06 2535 7227

Regio Twente

Raymond Rutten

06 2557 8096

Wel of niet werken op kantoor, andere manieren van woon- werkreizen. De afgelopen jaren hebben we daar allemaal veel ervaring mee opgedaan. Wat werkt wel, en wat kan beter? Hoe doen anderen het. Welke werkstrategie is de juiste? Hoe voorkom je dat het kantoor nog maar twee dagen in de week volledig nodig is. Wat is de impact voor de organisatie de samenwerking en de cultuur?

Om ervaringen te delen en om antwoord te vinden op deze vragen biedt Overijssel Onderweg, een mobiliteitsinitiatief van provincie Overijssel, de collegetour hybride werken aan. Specifiek voor bedrijventerreinen en parkmanagers. En voor een beperkt gezelschap van maximaal 10 deelnemende bedrijven per terrein.

In deze collegetour werk je concreet aan de uitdagingen voor het (opnieuw) organiseren van werk, het herinrichten van de werkomgeving en hoe je je medewerkers meeneemt in de verandering. Je rondt de tour af met een roadmap voor jouw organisatie.

Voor wie is het?

De collegetour van Overijssel Onderweg is exclusief voor werkgevers op een aantal geselecteerde bedrijventerreinen* in Overijssel. Het maakt niet uit in welke branche je zit, of je nu 50 of 5.000 medewerkers hebt of waar je ambitie ligt. Als je jouw organisatie wilt ontwikkelen of verder perfectioneren naar een hybride manier van werken en reizen, dan is deze collegetour geschikt voor jou!

*Welke bedrijventerreinen? Neem daarvoor contact op met een van onze mobiliteitsmakelaars.

Wat kun je verwachten?

Een gezamenlijke startbijeenkomst op locatie op een nader te bepalen datum bij een van de deelnemende bedrijven. We inventariseren wensen en stand van zaken bij werkgevers op het gebied van Hybride werken. Vervolgens twee keer anderhalf uur online college gedoceerd door ervaren praktijkmensen. Je leert over het belang van visie, beleid, voorzieningen, communicatie en gedrag. Met concrete praktijkervaringen en praktische tips die je direct in kunt zetten. Tot slot een terugkombijeenkomst waar je met een roadmap onder je arm vandaan komt. Die roadmap kan je direct toepassen en doorontwikkelen in jouw organisatie.

Wat is jouw investering?

Onze collegetour wordt je volledig gratis aangeboden door Overijssel Onderweg. De enige investering van jou is je aanwezigheid bij de colleges/bijeenkomsten en wat huiswerk per sessie. Naast leren van onze eigen experts, bouw je hiermee ook aan je netwerk en leer je hoe andere werkgevers de verandering naar hybride werken en reizen aanpakken.

Wanneer is het?

De planning van de colleges  vindt in overleg plaats zodra er voldoende deelnemers zijn. De bijeenkomsten worden in een periode van 6-8 weken georganiseerd en zijn een afwisseling van fysieke en online bijeenkomsten:

College 1 is een college/bijeenkomst bij een organisatie in het gebied. Tijd:  2 uur.
College 2 en 3 zijn verdiepende online bijeenkomsten. Tijd: 1,5 uur per bijeenkomst
College 4 is een afsluitende bijeenkomst op locatie. Tijd: 2 uur

Hoe meld ik me aan?

Enthousiast geworden? Neem dan contact op met de mobiliteitsmakelaar Arnold Helfrich: 06 2535 7227, a.helfrich@overijssel.nl

Overijssel Onderweg
www.overijsselonderweg.nl
werkt samen met werkgevers aan minder, andere en schonere mobiliteit. Via hybride werken, fietsstimulering en de inzet van de juiste mobiliteitsmix streeft Overijssel Onderweg naar minder files, minder CO2 uitstoot, meer vrijheid in werk- en reistijden en vitalere medewerkers.

 Overijssel Onderweg, de nieuwe overkoepelende naam voor Regio Twente Mobiel en regio Zwolle Mobiel, is een mobiliteitsinitiatief van provincie Overijssel.

Benieuwd hoe jij kunt bijdragen aan duurzame mobiliteit?

Neem direct contact op met één van onze mobiliteitsmakelaars en ontvang onafhankelijk, persoonlijk advies op maat.

Foto van een brug tijdens zonsondergang

Regio West-Overijssel

Arnold Helfrich

06 2535 7227

a.helfrich@overijssel.nl

Regio Twente

Raymond Rutten

06 2557 8096

r.rutten@overijssel.nl