• Ik ontvang graag de nieuwsbrief!

    Stuur de nieuwsbrief naar:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Neem contact op

Maak kennis met je mobiliteitsmakelaar

Regio West-Overijssel

Arnold Helfrich

06 2535 7227

Regio Twente

Raymond Rutten

06 2557 8096

Maak een gezonde en sportieve start na de vakantie samen met je collega’s! Pak van 16 september tot en met 11 oktober zo vaak mogelijk de fiets en maak kans op toffe prijzen voor jou en je bedrijf of organisatie.

Fietsen levert je niet alleen leuke prijzen op, het is ook nog eens goed voor je! Fietsen van en naar je werk zorgt voor een fysieke en mentale warming-up en cooling-down van je werkdag. De Toertje Bedrijven Battle helpt je een gewoonte te maken van fietsen naar je werk. Ga samen met je collega’s de uitdaging aan en zeg ‘ja’ tegen een frisse neus, meer beweging en een filevrije werkdag.

De Bedrijven Battle

Het leuke van deze battle: je strijdt niet alleen tegen je collega’s. Samen strijden jullie tegen andere organisaties in jouw regio én in heel Overijssel. Het prijzenpakket bestaat uit:

  • Algemene ranglijst alle deelnemende bedrijven
    • Winnaar: Een Fietsenstalling Fix-up of Fiets Fix-up ter waarde van € 2.000,-. De winnaar mag kiezen tussen een upgrade voor de fietsenstalling of een mobiele fietsenmaker die ter plekke de fietsen van alle collega’s opknapt.
  • Gemeente klassement
    • Winnaar per gemeente: een flinke portie aandacht via de website en LinkedIn-pagina van Overijssel Onderweg
  • Individuele ranglijst alle deelnemers
    • Nummer 1 t/m 10: waardebon van een lokale fietsenwinkel ter waarde van € 50,-.
    • Nummer 11 t/m 50: kans op een van de 10 waardebonnen van een lokale fietsenmaker t.w.v. € 50,-

 

Die prijzen fiets je dus zo binnen! Met een handige verdeelsleutel zorgen we ervoor dat kleine, middelgrote en grote bedrijven evenveel kans maken.

Inschrijven

Volg onderstaande stappen om jouw bedrijf en/of jezelf in te schrijven. Als je bedrijf al is ingeschreven kun je direct door naar de inschrijving voor individuele deelnemers.

Inschrijven bedrijf

  1. Ga naar de aanmeldpagina voor bedrijven via deze link. Let op: als je je bedrijf inschrijft, ben je automatisch ook contactpersoon en heb je toegang tot het bedrijfsdashboard met statistieken.
  2. Vul onderaan de challenge-code TBBOV in. Doorloop alle stappen en maak een account en een bedrijfsclub aan. Als je bedrijf al is ingeschreven krijg je een melding en kun je direct door naar de inschrijving voor individuele deelnemers.
  3. Jouw bedrijf is nu ingeschreven voor de Bedrijven Battle. Tijd om jezelf als deelnemer in te schrijven! Kijk bij ‘Inschrijven individuele deelnemers’ en volg de stappen.

Inschrijven individuele deelnemers

  1. Download de Toertje-app op je mobiele telefoon, via een van de buttons onderaan deze pagina. Heb jij de Toertje-app al eerder gedownload? Zorg dan dat deze up-to-date is.
  2. Maak een account aan.
  3. Heb je een bedrijfscode? Ga naar Community en klik op het tabblad ‘Club’. Klik op Club toetreden en vul de code in die je hebt ontvangen vanuit jouw bedrijf.
  4. Geen bedrijfscode ontvangen? Ga dan naar Challenges, klik de Bedrijven Battle aan en vul de challenge-code TBBOV in. Selecteer nu je bedrijf uit de lijst.

 

Je bent nu klaar om Toertjes te maken. Vanaf 16 september gaat de Toertje Bedrijven Battle van start en tellen je gefietste Toertjes mee. Vergeet niet in de app op de startknop te drukken als je een Toertje start en hem ook weer stop te zetten wanneer je klaar bent.

Spread the word!

  • Zet FIETSEN in de agenda van jou en je collega’s van maandag 16 september tot en met vrijdag 11 oktober.
  • Download de Toolkit en deel deze met je collega’s.

 

TIP: volg Overijssel Onderweg via LinkedIn om alle informatie over de Toertje Bedrijven Battle te volgen.

Download de Toertje-App (voor je mobiel)

Voor de Toertje actie heb je de bijbehorende Toertje app nodig. Deze kan je vinden door op je mobiel naar je Appstore (Apple) of Playstore te gaan.

We hebben de apps hiernaast voor het gemak toegevoegd.

Heel veel succes en fietsplezier!

Lees hier de Actievoorwaarden van de Toertje Bedrijven Battle.

Voor vragen over deze actie kun je contact opnemen via ons mailadres: overijsselonderweg@overijssel.nl