• Ik ontvang graag de nieuwsbrief!

    Stuur de nieuwsbrief naar:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Neem contact op

Maak kennis met je mobiliteitsmakelaar

Regio West-Overijssel

Arnold Helfrich

06 2535 7227

Regio Twente

Raymond Rutten

06 2557 8096

Van 20 tot en met 24 september 2021 vond bij Carel Lurvink de Vitaliteitsweek plaats. Dit jaar is voor het thema #GOFIT gekozen. Medewerkers konden zowel fysiek als digitaal deelnemen aan verschillende activiteiten. Het doel van deze week was om medewerkers bewust te maken hoe belangrijk eigen vitaliteit is.

Voorbereiding Vitaliteitsweek

De voorbereiding begon al vroeg. In januari 2021 is een ambassadeursteam gecreëerd met gelijkgestemden die iets met het thema vitaliteit hebben en die een dwarsdoorsnede zijn van de organisatie. Deze medewerkers konden zich vrijwillig opgeven voor het zogenaamde ‘Calu Vita-team’. Een vitale organisatie creëer je volgens Carel Lurvink namelijk niet alleen.

Eerst heeft Carel Lurvink bepaald waarom zij mee gaan doen aan de Vitaliteitsweek.Belangrijk vragen waren: ‘Waarom vinden wij vitaliteit, gezondheid en werkgeluk zo belangrijk? Welk doel willen we bereiken?‘

Vervolgens is de behoefte onder de medewerkers geïnventariseerd door middel van een enquête. Met de resultaten is een divers programma voor de Vitaliteitsweek 2021 opgesteld, waarin medewerkers nieuwe informatie, inspiratie en kennis konden opdoen op het gebied van vitaliteit, gezondheid en werkgeluk.

De Vitaliteitsweek bestond uit verschillende thema’s en activiteiten. Bekijk de aftermovie en laat uw organisatie inspireren door Carel Lurvink.

 

Bijdrage Twente Mobiel en MKB Twente

Wij hebben onze partner Carel Lurvink ook ondersteund tijdens deze Vitaliteitsweek. Dit deden wij tijdens de ‘Fiets-naar-je-werk-week’. Medewerkers konden de hele week kosteloos een speed-pedelec of e-bike lenen. Zeker in coronatijd is het goed om, wanneer u moet reizen, gezond en duurzaam naar het werk te gaan. Dit was een leuke en laagdrempelige manier om kennis te maken met deze vervoersmiddelen.

 

Lees het hele verhaal en programma van Carel Lurvink.

 

Glimlachende vrouw is haar fiets op slot aan het doen
  • Tip je werkgever

  • Ik kwam dit tegen op OverijsselOnderweg!
  • denkt graag mee over mobiliteit.

Benieuwd hoe jij kunt bijdragen aan duurzame mobiliteit?

Neem direct contact op met één van onze mobiliteitsmakelaars en ontvang onafhankelijk, persoonlijk advies op maat.

Foto van een brug tijdens zonsondergang

Regio West-Overijssel

Arnold Helfrich

06 2535 7227

a.helfrich@overijssel.nl

Regio Twente

Raymond Rutten

06 2557 8096

r.rutten@overijssel.nl