• Ik ontvang graag de nieuwsbrief!

    Stuur de nieuwsbrief naar:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Neem contact op

Maak kennis met je mobiliteitsmakelaar

Regio West-Overijssel

Arnold Helfrich

06 2535 7227

Regio Twente

Raymond Rutten

06 2557 8096

Doet jouw werkgever er alles aan om jou en je collega’s op de fiets te krijgen? Nomineer jouw werkgever als beste Fietswerkgever van Overijssel en maak kans op een LEKKER e-bike t.w.v. €3.258,- !

Beste Fietswerkgever van Overijssel

Landelijk duurzaam mobiliteitsplatform Zo Werkt Het is op zoek naar de beste Fietswerkgever van Nederland. Zo ook in de provincie Overijssel, waar via Overijssel Onderweg wordt gewerkt aan minder, ander en schoner vervoer. De beste Fietswerkgever is een werkgever die ervoor zorgt dat medewerkers gemakkelijk en voordelig op de fiets naar hun werk kunnen. Bijvoorbeeld met een kilometervergoeding, belastingvoordelen bij de aanschaf van een fiets, een goede fietsenstalling met laadpalen of douches op het werk. Is jouw werkgever de beste Fietswerkgever van Overijssel? Nomineer je werkgever dan meteen! 

Win een e-bike! 

Als je een nominatie instuurt, maak je niet alleen je werkgever blij. Je maakt zelf ook nog eens kans op een LEKKER e-bike ter waarde van €3.258,- ! 

Hoe nomineer ik? 

De winnaars per provincie worden 7 november bekendgemaakt tijdens een feestelijke uitreiking. De uitreiking voor de landelijke winnaar is op 21 november. Dan wordt ook de winnaar van de LEKKER e-bike bekend gemaakt. 

Ben je een werkgever en wil je graag dat jouw medewerkers jou nomineren? Download hier de hele toolkit en breng jouw medewerkers op de hoogte!

Of maak direct via deze download gebruik van:
het Intranetbericht
de Poster_A4

Uitdeelactie bedrijventerreinen

Vanaf 12 september 2023 gaat het promotieteam van Overijssel Onderweg langs verschillende bedrijventerreinen om iedereen te attenderen op de zoektocht naar de beste Fietswerkgever van Overijssel. Op onderstaande data staan we ‘s ochtends met onze bakfiets op bedrijventerreinen in Zwolle, Hengelo en Enschede. Kom je langs? Dan krijg je een gezonde snack waarmee je meteen je werkgever kunt nomineren!  

 

Datum  Tijd  Bedrijventerrein  Stad 
12 september  7.30 – 9.30 uur  Hessenpoort  Zwolle 
14 september  7.30 – 9.30 uur  Voorsterpoort  Zwolle 
19 september  7.30 – 9.30 uur  Marslanden  Zwolle 
21 september  7.30 – 9.30 uur  Molenkamp  Borne 
26 september  7.30 – 9.30 uur  Twentekanaal  Hengelo 
28 september  7.30 – 9.30 uur  Kennispark Twente  Enschede 

Voor werkgevers krijg gratis mobiliteitsadvies met de Mobiliteitsindex 

Ben je werkgever en wil je weten hoe jij ervoor staat op het gebied van mobiliteit? Vul de gratis Mobiliteitsindex in en vergelijk jezelf met andere werkgevers. Je krijgt meteen een persoonlijk rapport met concrete tips waarmee je morgen al aan de slag kunt. Zo blijf je een aantrekkelijke werkgever en houd je je medewerkers gezond!

Over Zo Werkt Het

Zo Werkt Het is een landelijk platform vanuit de twaalf regio’s in Nederland én het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Het is het landelijke platform voor alle regionale netwerken die werkgevers in de regio helpen om medewerkers slimmer en duurzamer te laten reizen. Het idee is om door samen te werken op landelijk niveau, nog meer werkgevers te bereiken en nog meer inspiratieverhalen te kunnen delen. Daarom is ook Overijssel Onderweg aangesloten bij dit landelijke platform.