• Ik ontvang graag de nieuwsbrief!

    Stuur de nieuwsbrief naar:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Neem contact op

Maak kennis met je mobiliteitsmakelaar

Regio West-Overijssel

Arnold Helfrich

06 2535 7227

Regio Twente

Raymond Rutten

06 2557 8096

Veel werkgevers verduurzamen hun mobiliteit. Wanneer u dit ook doet, kan uw impact op CO2-uitstoot enorm zijn. In het e-zine Werken aan duurzame mobiliteit #4 leest u wat úw organisatie kan doen.

Thuiswerken blijft belangrijk en is nog steeds een van de sterkste maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus. Bedrijven uit alle sectoren dragen hun steentje bij, allemaal op hun eigen manier, ook in bedrijven waar dat niet voor de hand ligt. In dit e-zine zijn tips te lezen over thuiswerken en over het ontwikkelen van een duurzaam mobiliteitsbeleid als werkgever.

Succesverhalen met praktijktips

Wist u dat werkgevers zoals een bouwbedrijf, ziekenhuis of advocatenkantoor ook thuiswerken? In organisaties of vakgebieden waar het niet vanzelfsprekend is, wordt waar mogelijk is thuisgewerkt of zo slim mogelijk de mobiliteit ingericht. Dit jaar heeft van elke werkgever een thuiswerkdeskundige gemaakt. In dit e-zine leest u een aantal succesverhalen van organisaties die van de ene op de andere dag aan het thuiswerken moesten geloven, uit sectoren die niet per se voor de hand liggen. Een bouwbedrijf, een ziekenhuis, een advocatenkantoor en meer.

Zo werkt het

Sinds september is er een nieuw landelijk platform vol gratis tips, tricks en andere nuttige informatie om flexibel werken of thuiswerken voor zoveel mogelijk werkgevers en werknemers in Nederland mogelijk te maken.

Krijg hulp van Overijssel Onderweg

Deze periode biedt misschien juist kansen in het ontwikkelen van een duurzaam mobiliteitsbeleid. Om thuiswerken en flexibel werken te stimuleren, kunt u een beroep doen op diverse (fiscale) regelingen/vergoedingen. Ook is er hulp vanuit de regionale werkgeversnetwerken. Daar helpen wij u mee.

 

Glimlachende vrouw is haar fiets op slot aan het doen
  • Tip je werkgever

  • Ik kwam dit tegen op OverijsselOnderweg!
  • denkt graag mee over mobiliteit.

Benieuwd hoe jij kunt bijdragen aan duurzame mobiliteit?

Neem direct contact op met één van onze mobiliteitsmakelaars en ontvang onafhankelijk, persoonlijk advies op maat.

Foto van een brug tijdens zonsondergang

Regio West-Overijssel

Arnold Helfrich

06 2535 7227

a.helfrich@overijssel.nl

Regio Twente

Raymond Rutten

06 2557 8096

r.rutten@overijssel.nl