• Ik ontvang graag de nieuwsbrief!

    Stuur de nieuwsbrief naar:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Neem contact op

Maak kennis met je mobiliteitsmakelaar

Regio West-Overijssel

Arnold Helfrich

06 2535 7227

Regio Twente

Raymond Rutten

06 2557 8096

De fietsactie ‘Lekker Onderweg’, waarbij medewerkers via een app worden uitgedaagd om vaker naar het werk te fietsen, brengt al tientallen bedrijven en organisaties in beweging. Zorggroep Twente, Ambiq en Dynteq heeft dit mooie beloningen opgeleverd. Zij zijn bij de eerste trekking in de prijzen gevallen!

Ze keken raar op bij Ambiq toen er ineens 10 fruitkisten werden bezorgd. Onze nieuwe mobiliteitsmakelaar, Raymond Rutten, zorgde voor blije gezichten. Ambiq doet enthousiast mee aan de Lekker Onderweg actie, en viel direct in de prijzen.

Roy Nijhuis mocht als manager facilitaire zaken de kisten in ontvangst nemen. “Dit is een leuk extraatje! We proberen steeds meer mensen met de fiets naar werk te krijgen. Dan kunnen dit soort acties een extra duwtje geven.”

Niet alleen Ambiq werd verrast. Zorggroep Twente (ZGT) en Denteq zijn ook in de prijzen gevallen. Karin Boekhold van ZGT: “Er doen ongeveer 50 mensen van ons mee aan deze actie. We hebben het actief uitgezet op het intranet en zijn erg blij met de actie. ZGT is actief bezig om haar personeel te stimuleren om met de fiets naar het werk te komen. De Lekker Onderweg actie is een mooie aftrap van nog actiever beleid waar we mee bezig zijn. En die twee tafeltennistafels die we hebben gewonnen krijgen een mooi plekje zodat we ook op werk aan de beweegminuten komen!”

Staan wij binnenkort ook bij jullie op de stoep?

Medewerkers kunnen zich nog opgeven tot 3 april. Doe ook mee! Neem contact op met mobiliteitsmakelaar Arnold Helfrich: 06 2535 7227, a.helfrich@overijssel.nl, of met mobiliteitsmakelaar Raymond Rutten: 06 2557 8096, r.rutten@overijssel.nl en laat weten dat jouw organisatie wil meedoen. Wij verzorgen de verdere organisatie en administratie van de actie. Wie weet staat Arnold of Raymond binnenkort met een tafeltennistafel bij jou op de stoep!

Lees hier alles over de Lekker Onderweg fietsactie

  • Tip je werkgever

  • Ik kwam dit tegen op OverijsselOnderweg!
  • denkt graag mee over mobiliteit.

Benieuwd hoe jij kunt bijdragen aan duurzame mobiliteit?

Neem direct contact op met één van onze mobiliteitsmakelaars en ontvang onafhankelijk, persoonlijk advies op maat.

Foto van een brug tijdens zonsondergang

Regio West-Overijssel

Arnold Helfrich

06 2535 7227

a.helfrich@overijssel.nl

Regio Twente

Raymond Rutten

06 2557 8096

r.rutten@overijssel.nl