• Ik ontvang graag de nieuwsbrief!

    Stuur de nieuwsbrief naar:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Neem contact op

Maak kennis met je mobiliteitsmakelaar

Regio West-Overijssel

Arnold Helfrich

06 2535 7227

Regio Twente

Raymond Rutten

06 2557 8096

Doet jouw werkgever er alles aan om jou en je collega’s op de fiets te krijgen? Nomineer jouw werkgever als beste Fietswerkgever van Overijssel en maak kans op een e-bike!

Veel werkgevers in Overijssel stimuleren hun medewerkers om de fiets te pakken. Dat past bij het doel van Overijssel Onderweg: minder, ander en schoner vervoer. We willen deze werkgevers graag in het zonnetje zetten. Daarom gaan we op zoek naar de beste Fietswerkgever van Overijssel! 

Beste Fietswerkgever

Landelijk duurzaam mobiliteitsplatform Zo Werkt Het gaat op zoek naar de beste Fietswerkgever van Nederland. Zo ook in de provincie Overijssel, waar via Overijssel Onderweg wordt gewerkt aan minder, ander en schoner vervoer. De beste Fietswerkgever is een werkgever die ervoor zorgt dat medewerkers gemakkelijk en voordelig op de fiets naar hun werk kunnen. Bijvoorbeeld met een kilometervergoeding, belastingvoordelen bij de aanschaf van een fiets, een goede fietsenstalling met laadpalen of douches op het werk. Is jouw werkgever de beste Fietswerkgever van Overijssel? Nomineer je werkgever dan meteen! Dat doe je via deze pagina!

Ben je een werkgever en wil je graag dat jouw medewerkers jou nomineren? Download hier de toolkit en breng jouw medewerkers op de hoogte! 

Benieuwd hoe jij kunt bijdragen aan duurzame mobiliteit?

Neem direct contact op met één van onze mobiliteitsmakelaars en ontvang onafhankelijk, persoonlijk advies op maat.

Foto van een brug tijdens zonsondergang

Regio West-Overijssel

Arnold Helfrich

06 2535 7227

a.helfrich@overijssel.nl

Regio Twente

Raymond Rutten

06 2557 8096

r.rutten@overijssel.nl