• Ik ontvang graag de nieuwsbrief!

    Stuur de nieuwsbrief naar:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Neem contact op

Maak kennis met je mobiliteitsmakelaar

Regio West-Overijssel

Arnold Helfrich

06 2535 7227

Regio Twente

Raymond Rutten

06 2557 8096

Hogeschool Saxion en het bedrijf Hanzestrohm zijn uitgeroepen tot Hybride Werkgevers van het Jaar in Overijssel. Beide organisaties doen er alles aan om hybride werken op een zo leuk, efficiënt, productief en aangenaam mogelijk manier te organiseren en te faciliteren. Bij de ‘Zo-werkt-het-awards’ van 2022 zijn ze hiervoor beloond met een onderscheiding. 

De verkiezingen zijn onderdeel van een campagne vanuit het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat om het inspirerende aanpassingsvermogen van bedrijven in het afgelopen jaar te vieren. Werknemers konden hun eigen organisatie nomineren, met hierbij de motivatie waarom hun werkgever deze prijs verdient. Uit alle regionale nominaties zijn Hogeschool Saxion en Hanzestrohm als winnaar uit bus gekomen.

Saxion: gesprek blijven aangaan en samen blijven leren

HRM-adviseur Marjan de Greef van Saxion is aangenaam verrast door de prijs. “Fantastisch dat we zijn genomineerd door onze medewerkers! Hybride werken bij Saxion geven we samen vorm door te ervaren, te leren en te verbeteren. We vinden het belangrijk met elkaar in gesprek te blijven en afspraken te maken. Dat gaat niet alleen over wie welke dagen aanwezig is en welke overleggen online of fysiek plaatsvinden, maar dat gaat ook over ontmoeting en over gezond en vitaal werken. Er is geen one-size-fits-all oplossing.”

Hanzestrohm: alles eraan doen om goed in je vel te zitten

Ook bij Hanzestrohm is het feest. Daar valt vooral de motivatie van werknemer Jan Katers op. “Alles wordt er aan gedaan om goed in je vel te zitten. Met 40 vakantiedagen, veel vrijheid om thuis te werken, een groen en duurzaam kantoor en activiteiten zoals samen mountainbiken.”

Beide organisaties zijn met deze uitverkiezing een voorbeeld voor de regio. Door op een creatieve en slimme manier hybride werken tot een succes te maken ten gunste van de werknemer, de werkgever, de regio en haar omgeving.

Hanzestrohm heeft naast de regionale prijs, een landelijke onderscheiding gekregen. Lees hier meer over dit succes!

Mobiliteitsmakelaar Arnold Helfrich overhandigt de award aan HR-manager Marjan de Greef van Saxion.
Mobiliteitsmakelaar Arnold Helfrich feliciteert HR-coördinator Marlies Boneschansker en werknemer Jan Katers van Hanzestrohm.
Glimlachende vrouw is haar fiets op slot aan het doen
  • Tip je werkgever

  • Ik kwam dit tegen op OverijsselOnderweg!
  • denkt graag mee over mobiliteit.

Benieuwd hoe jij kunt bijdragen aan duurzame mobiliteit?

Neem direct contact op met één van onze mobiliteitsmakelaars en ontvang onafhankelijk, persoonlijk advies op maat.

Foto van een brug tijdens zonsondergang

Regio West-Overijssel

Arnold Helfrich

06 2535 7227

a.helfrich@overijssel.nl

Regio Twente

Raymond Rutten

06 2557 8096

r.rutten@overijssel.nl