• Ik ontvang graag de nieuwsbrief!

    Stuur de nieuwsbrief naar:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Neem contact op

Maak kennis met je mobiliteitsmakelaar

Regio West-Overijssel

Arnold Helfrich

06 2535 7227

Regio Twente

Raymond Rutten

06 2557 8096

Op 15 februari is het zover. Dan vindt de kick-off plaats van de collegetour hybride werken op de Marslanden bij het bedrijf Hanzestrohm. Jij kan er nog bij zijn, dus lees snel verder!

Wel of niet werken op kantoor, andere manieren van woon- werkreizen. De afgelopen jaren hebben we daar allemaal veel ervaring mee opgedaan. Wat werkt wel, en wat kan beter? Hoe doen anderen het. Welke werkstrategie is de juiste? Hoe voorkom je dat het kantoor nog maar twee dagen in de week volledig nodig is. Wat is de impact voor de organisatie de samenwerking en de cultuur?

Om ervaringen te delen en om antwoord te vinden op deze vragen biedt Overijssel Onderweg, een mobiliteitsinitiatief van provincie Overijssel, de collegetour hybride werken aan. Specifiek voor bedrijventerreinen en parkmanagers.

Persoonlijke roadmap

Werkgevers van Marslanden gaan tijdens deze Collegetour kennis en ervaringen uit de praktijk delen. Van ervaren praktijkmensen krijgen ze praktische tips en samen met andere werkgevers werken ze samen aan een persoonlijke roadmap met concrete stappen die ze direct in kunt zetten in hun organisatie.

We starten op 15 februari in de middag met een kick-off bij Hanzestrohm. Vervolgens zijn er twee online colleges. En we ronden de collegetour af met een terugkombijeenkomst.

Je kunt nog aanhaken

De collegetour is dus exclusief voor werkgevers op Marslanden. Het maakt niet uit in welke branche je zit, of je nu 50 of 5.000 medewerkers hebt of waar je ambitie ligt; als je met jouw organisatie wilt veranderen op het gebied van hybride werken (en reizen), dan is deze collegetour geschikt voor jou! Het handigst is om samen met een collega aan te haken. Zo werk je al direct aan intern draagvlak.

We willen de groep graag klein houden omdat we echt de diepte ingaan. Het gaat dus om 4 tot maximaal 8 werkgevers. En er is nu nog ruimte voor een paar extra deelnemers. Als je interesse hebt, laat het me weten via a.helfrich@overijssel.nl en je krijgt een vergaderverzoek voor de 15e februari (einde van de middag).

Wat vonden anderen er van?

Reacties van deelnemers aan eerdere edities:

‘Fijn om met andere organisaties te sparren over dit onderwerp en te horen waar zij mee bezig zijn.’

‘Ik heb veel geleerd over hybride werken en reizen en hoe ik concreet aan de slag kan met dit onderwerp.’
‘De roadmap is een overzichtelijke tool die ik meteen kan toepassen.’

 

 

Glimlachende vrouw is haar fiets op slot aan het doen
  • Tip je werkgever

  • Ik kwam dit tegen op OverijsselOnderweg!
  • denkt graag mee over mobiliteit.

Benieuwd hoe jij kunt bijdragen aan duurzame mobiliteit?

Neem direct contact op met één van onze mobiliteitsmakelaars en ontvang onafhankelijk, persoonlijk advies op maat.

Foto van een brug tijdens zonsondergang

Regio West-Overijssel

Arnold Helfrich

06 2535 7227

a.helfrich@overijssel.nl

Regio Twente

Raymond Rutten

06 2557 8096

r.rutten@overijssel.nl